top of page

KAMPANYALI FAYANS MODELLERİMİZİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Fayans Modelleri, Seramik Modelleri Kalebodur Modelleri

Güncelleme tarihi: 15 Nis 2023

Fayanslar, en dekoratif ve çok yönlü yüzey kaplamalarındandır ve şekiller, boyutlar, malzemeler, renkler ve desenlerin evrimi ile yüzyıllardır iç mekanlarda temel bir unsur olmuştur (bu liste uzayıp gidebilir). Güzel olduğu kadar dayanıklı ve son derece dayanıklı olan seramik karolar, ister mutfak fayansı fikirleri ister banyo fayansı fikirleri aracılığıyla olsun, eve şık ve yeni bir soluk getirmenin harika bir yoludur .Şimdi 2023 te trend olan fayans modellerini inceleyelim.

Seramik dünyası sürekli gelişiyor ve yeni pazar ihtiyaçlarına uyum sağlıyor. Bu yeni trendler arasında, mimarlık ve iç tasarım profesyonellerine odaklanan yeni geniş formatlı 80X80 60X120 ve 120x240 ebatlı granit ve porselen seramikler ön plana çıkmaktadır. Seramik modelleri arasında geçmişte 20x20 seramik ile başlayan ebatlar bugün gelişen trendlerle oldukça yüksek ebatlı seramiklere ulaşmıştır. Montaj süresi optimize edildiğinden, temizliği kolaylaştırdığından, derz sayısını ortadan kaldırdığından, bölünme olmadan sürekli bir yüzey elde edildiğinden ve alanda daha fazla genlik oluşturduğundan, büyük formatlı seramik ve fayansların birçok avantajı vardır. Fayans modelleri hızla büyük ebata doğru yol almaktadır.


60x120 Seramik Modelleri

Başka bir trend seramik modeli ise iç mekan tasarımında geometrik zevki ve zamansız 20x20 seramiklerdir. Bu trendi temel alan şekiller ve keskin çizgilerle oluşuyor. Ayrıca uygulanan mekanlara bohem bir hava katmaktadır. Geleneksel seramik karo tasarımlarını çoğaltmak için özel olarak hazırlanır, ancak alanınızı taze ve modern hissettirmek için çağdaş bir dokunuşla tasarlanmıştır. Yer seramiği, kalebodurda yenilikçi örgü desteği, her seferinde kolay ve doğru kurulum anlamına gelir. Dekoratif desenler, New York'un hareketli 20'li yıllarını hatırlatırken, trend gölgesi odanız için fayanslarda canlı bir odak noktası sağlar. Önceden puanlanmış fayanslardaki çizgiler, otantik çini karoların görünümünü verir. Bu seramik tasarımı harici kullanıma uygundur ve yaşam alanınızı dış mekanlara genişletmek için idealdir. Vintage karolar evlerden cafe ve restauratlara her alanda kullanılmaktadır.


Retro Etnik Yer Seramiği

Denizkızı mitolojisinden esinlenerek, deniz kızının mücevher tonlu pullarından ve okyanus habitatından ilham alarak, Balık pulu karolar, birkaç yıl önce moda olan ve şimdi çok parlak, 80'ler havası olan evlerine bir geri dönüş yapıyor. El yapımı sırlı parlak Balık pulu çini karolar, çeşitli görünümler yaratmada şaşırtıcı derecede çok yönlüdür, daha önce de belirtildiği gibi, 80'lerin havalı modernist hissi, hoşgörülü, zengin bir Fas deneyimi olabilir ve ayrıca 1920'lerle ilişkilendirilen çini desenli karolarla kombinlenebilir. Sizde balık pulu çini karo kullanmayı düşünüyorsanız çini koleksiyonumuzu inceleyebilirsiniz.


Balık Pulu Çini


839 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page